STIMAŢI PÃRINŢI, DISTINŞI COLEGI, DRAGI ELEVI,

Acestă zi, reprezintă pentru noi toți cei care pășim pragul școlii, elevi, profesori, părinți, bunici, un nou început pe care-l trăim cu emoție și speranță deopotrivă.

Este momentul în care doresc să subliniez încrederea pe care o am în profesionalismul, dăruirea și buna credință pe care colegii mei profesori o pun în slujba societății, în educarea și formarea copiilor, în modelarea unor personalități complexe și oferirea unor modele și etaloane de viață.

În aceeași măsură îmi exprim speranța că vom avea în fiecare dintre dumneavoastră, părinții, un aliat loial, convins că împreună putem face ca lucrurile să meargă mai bine. Vom fi mai puternici dacă relația clădită se va baza pe încredere, sinceritate și respect.

Vă invit să investim toată dăruirea,  cu convingerea că numai așa putem transforma societatea în una mai bună.

Un călduros bun venit celor care, stăpâniți de o emoție, încă necunoscută, astăzi,  vor face cunoștință cu viața de școlar. Vă doresc, dragilor, acomodare ușoară și să descoperiți, cât mai curând, drumul spre succes. Pașii voștri vor fi călăuziți cu dragoste și profesionalism de doamnele profesor pentru învățământ primar : Delia Cantacuz, Cristina Bostan, Cristina Nistor, Simona Dobre, Mădălina Stoica, Daniela Săvescu.

Prin prisma rezultatelor școlare obținute la examenele naționale, olimpiade, concursuri,  prin  diversitatea și multitudinea activităţilor extracurriculare, care oferă copiilor multe opţiuni educaţionale, cultural-artistice sau sportive, Școala Gimnazială Nr. 179 și-a câștigat, în timp, un renume bun la nivelul sectorului 1 și al Municipiului București. Acest renume face ca an de an numărul elevilor și implicit al profesorilor să devină tot mai mare. Începem noul an școlar cu un efectiv total de 1350 de elevi grupați în 48 de clase, 77 de profesori, dintre care doresc să semnalez  patru noi încadrări și anume : Elena Vurtejanu-1A, Mihaela Costache-3B, Gabriela Elena Enciu-3C, Adina Diculescu-educaţie fizică.

Avem în prezent 30 de clase în ciclul primar și cum clădirea școlii dispune de 22 de săli de clasă, suntem nevoiţi să organizăm, și în acest an, cursurile în 3 schimburi.

Clasele 1 – 4 vor învăța în intervalul orar 8:00-11:20, ore de 45 de minute, pauze de 5 minute și o pauză de 10 minute.

Clasele pregătitoare, IA și ID vor învăța în intervalul orar 11:30-14:20, ore de 35 de minute, pauze de 5 minute și o pauză de 10 minute.

Clasele 5-8 vor învăța în intervalul orar 12:30-19:10, ore de 50 de minute, pauze de 10 minute și două pauze de 5 minute.

 În încheiere, vă asigur pe toți, cei care veți păși pragul școlii, de toată susținerea și deschiderea. Sper ca împreună să transformăm Școala Gimnazială Nr. 179  într-un reper în ceea ce privește performanța școlară.

Vă doresc tuturor, elevi, părinți, colegi,  un an școlar plin de reușite.

Comments are closed.